Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség aközött, ha egy fiú lágyan érinte ölel meg, vagy ha közelebb húz magához?
Hát ez a lágyan ölelés nem tudom de én azokat ölelem meg igy akiket nem birok de muszály megölelni pl.:alkalmaknál vagy vmi
Közel húzva hát nem tudom attól függ mennyire közel húz ugy lehet jelent valamit de nem tudom
Általában azokat a lányokat ölelem meg igy akikel jobb viszonyba vagyok vagy nagyon rég ismerős vagy barátnőt
Függhet a fiú személyiségétől is. A lágy, könnyedebb alig érzed rövidke ölelés az valóban inkább baráti, esetleg nem akar megbántani és azért. Lehet azért is mert át akar ölelni de van benne valami gátlás ami nem engedi kifejezni érzéseit vagy nem akarja valami miatt, valami zavarja az adott helyzetben szituációban. Ha túl erős az ölelés már már kellemetlen az valóban jelenthet birtoklási vágyat de jelenthet nagyon erős szeretetet vágyakozást is. Ha erősen magához húz, kívánja a tested. Egészséges szerintem a kettő közötti, legyen érezhetően szoros az ölelés de ne kellemetlenül, legyen picivel hosszabb egy barátinál de legyen benne gyengédség is esetleg váltakozzon gyengédből fokozatosan kicsit erősebbé de ne kellemetlenné.
Megfigyelheted még a fej tartását is sokat el fog árulni! Ha ölelés közben a fejét nem feléd hanem elfelé fordítja az olyan mint ha "jól van már legyen már vége" vagy, ha feléd fordítja esetleg belesóhajt a nyakadba hajadba és szól is hozzád pl közben köszön akkor biztosra veheted, hogy imád téged vagy legalábbis nagyon kedvel! :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!