Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélyem lehet? Vagy csak ő is olyan mint a többiek? .
Figyelt kérdés
A suliban van egy egy évvel fölöttem járó viszonylag népszerű srác. Mem rég jöttem rá, hogy tetszik de még magamnak sem merem bevallani mert félek, hogy megint csalódok. Barátnőm mar év eleje óta figyel minket és már azóta mesélek róla és állandóan elvörösödtem ah szóba jött. Én nem emlékszek rá... de visszaolvastam a naplóm és állandóan róla írtam szeptembertől kezdve, hogy milyen sokszor bámul stb... Barátnőm szerint ez más. Eddig minden "szerelmem" elso latasra szerelem volt. De ez nem. Mennyire lehet igazi,ha a tobbi nem volt az. Kivetelesen baratnom is belatja h van eselyem pedig en nala latom legkevesbe. A tobbiben annal inkabb hittem mint ebben. Mostanaban elegge egyertelmuen kildi a jeleket. Szerintetek ez mar lehet?2017. márc. 12. 22:36
1/2 anonim válasza:
ha rámírsz privibe megírod hány évesek vagytok tudok segíteni
2/2 anonim válasza:
Hány éves vagy és hány fiúba voltál eddig szerelmes, hogy már ennyiszer csalódtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!