Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Nem vittem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem vittem neki semmit nőnapra.

Figyelt kérdés
Van egy csaj akit nemrég elkezdtem fűzni, egy suliba járunk és nem vittem neki semmit nőnapra és most nemtudom mit csináljak. Írjak neki facebookon hogy boldog nőnapot?

2017. márc. 8. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább vigyél holnap valamit és mond meg, hogy nagyon sajnálod, de tegnap elfelejtetted oda adni
2017. márc. 8. 14:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha tudod hol lakik vigyél neki valamit.
2017. márc. 8. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
54%
Nem hiszem hogy ebben a fazisban barmit kene neki venni, hiszen nem vagytok meg egyutt. Egy szemelyre szabott kedves uzenet, vagy akar eloben megjobb boven megteszi, ha normalis ertekelni is fogja. Nem ezen fog mulni hidd el.
2017. márc. 8. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Ebből miért kel ilyen ügyet csinálni? Ha nem írkáltok itt eről én azt se tudom hogy nőnap van.

18/f

2017. márc. 8. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!