Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk tényleg nem tudtok komolyan venni?
Nos az a helyzet hogy 16 éves vagyok és 150 cm...ehhez viszonylag jó alak párosul.
Eddig volt egy barátom és azért szakítottunk, mert ő nem tudott komolyan venni. Azt mondta azért mert kicsi vagyok, cuki és ölelnivaló. És többen is mondták hogy olyan kicsi vagyok hogy nem tudnak komolyan venni.
Pedig én az a típus vagyok aki tud másokkal viccelődni, meg elviselem ha szekálnak (vissza is szólok :D) de szükségem van valakire akivel komolyan tudok beszélgetni.
Tényleg így gondoljátok fiúk hogy túl kicsi vagyok és nem tudnátok komolyan venni?
Kort is írjatok köszi!
Nem hiszem, hogy valakit ne lehessen komolyan venni mert alacsony vagy magas. Lehet hogy csak könnyű kifogás volt ez számára vagy a viselkedésed alapján nem tudott komolyan venni.
19
Hülyeség.A fiúk szeretik az alacsony lányokat.De érdemesebb lenne alacsony fiúknál próbálkoznod
19/F
- Egyébként a kérdésre visszatérve, elég primitív 'férfiak' vesznek körül, ha így viszonyodnak egy alacsony lányhoz.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!