Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti örülnétek, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti örülnétek, ha egy nagyon helyes fiú leszólítana titeket suli után?

Figyelt kérdés

Vagyis inkább másképp kérdezem. Tegyük fel láttok egy nagyon helyes fiút az utcán akivel mondjuk nézitek egymást. Mi lenne a jobb opció? Ha az első alkalommal oda menne hozzátok szóba elegyedni, ismerkedési szándékkal vagy akkor lenne "kellemesebb" ha mondjuk már többször is láttátok és több alkalommal is flörtöltetek már?

A legtöbben nem szeretik az utcán való ismerkedést mert sokan úgymond megijednek úgy hirtelen és nem tudnak mit mondani, nem készültek fel, és állítólag a lányoknak idő kell amíg a szimpátia kialakul ezért nem érdemes először lerohanni. Ti hogy vagytok ezzel?

Leginkább CSAK lányok válasza érdekel :) Kort is írjatok, köszi.

2017. febr. 4. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia, hát lehet kicsit megijednék, de ez nem függene attól hányszkr láttam.Ha bejönne tuti telefonszamot cserélnék vele vagy facen bejelölném. Az már másik dolog hogy ilyen velem soha nem fog történni. Szerintem menj oda, mert semmit nem veszíthetsz,ha meg meg sem próbálod akkor sose derül ki. Nekem kicejezetten bejönne ha valaki leszólítana csak azért mert szépnek talál. Nem kérek abból hogy a mai fiataloknak milyen problémáik vannak, meg hogy nen fiúznom hanem tanulnom kéne.. :) 15/L
2017. febr. 4. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Meglepődnék, de 10-15 másodperc ööööööööö-zés után felfognám és szívesen beszélgetnék akkor is ha most látom először.

14/L

2017. febr. 4. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha tetszik nekem, akkor persze, örülnék, mondjuk én nem a telefonszámom adnám meg elérhetőségként, hanem megkérném, hogy keresse meg magát a telefonomon facen, de tetszene mindenképp, hogy nem "töketlen" és odajön hozzám :D
2017. febr. 5. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Talán egy kicsit dadognék de ettől függetlenül nagyon örülnék neki ha megpróbálna ismerkedni.

14/L

2017. febr. 5. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!