Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A nagyképű bunkó emberekről...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyképű bunkó emberekről mért mondják mindig azt, hogy "jó fej csak meg kell ismerni". Hogy lehet jófej aki másokkal bunkó?

Figyelt kérdés

Ez nem ritka jelenség, az egyik osztálytársam aki nemrég jött össze a palijával aki egy iszonyatosan nagyképű nagyszájú bunkó srác. A csaj tök normális, szép, jól tanul. A csávó mindenkit lekezel és bunkózik, múltkor elhozta a mi társaságunkba és hát kb az összes lány oda volt érte, a fiúkkal pedig csak bunkózott vagy beszólogatott nekik, nekem is. A lány szerint nagyon aranyos és jófej csak meg kell ismerni.

Én egyszerűen nem tudom elképzleni, hogyha pl kettesbe vannak a csávóba kattan valami és elkezd kedveskedni meg romantikusan viselkedni a lánnyal és nem bunkózik vele, hanem normálisan kezeli (ahogy pl én tenném). Pedig állítólag ez van.

Kérdem én, hogy lehet egy olyan emberre azt mondani, hogy jó fej aki megaláz másokat valami hülye komplexus miatt, és csak egy-két emberrel viselkedik normálisan ahelyett, hogy mindenkivel olyan lenne. Ezt nem érzik a nők gáznak? Hogy ilyen palijuk van? Vagy csak én nőttem már ki ebből?

2017. febr. 2. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt Én is megfigyeltem... Nekem az a tapasztalatom, hogy egyesek így próbálnak (sikeresen) dominanciát sugallni. Bár álltalában nem szoktak valami kiegyensúlyozottak lenni... Pl Velem általában nem bunkók az ilyen emberek, csak szimplán ilyen nem is tudom... Éretlenek talán? Vagy csak fel akarnak elöttem tűnni? Nem tudom... Mindenesetre sok lányt nem zavar az, ha valaki egy ekkora paraszt a többi fiúval. Egyébként ha bunkón viselkedik egy ilyen alak veled, szimplán mondd neki, hogy ne legyen bunkó... Mindig beszarnak és elkullognak... Tényleg. >:)

2017. febr. 2. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy összejönnék valakivel aki csak velem jófej. Lehet, hogy mást mutat kívülre mint amilyen valójában és lehet ennek magyarázata, de bunkónak egyáltalán nem kell lenni semmi miatt, arra egyszerűen nincs megfelelő indok
2017. febr. 2. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Én mindenkiben látom a jót. Szó szerint. Ezt ugy utalom magamban. És én ezért mondanám h csak meg kell ismerni.

De attól még gyerekes hogy bunkó. Szval magamat se értem.

2017. febr. 2. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is van egy ilyen fiú a suliban, egy évvel fölöttem jár, ő is ilyen bunkó másokkal és beszólogatós. Én biztos hogy nem jönnék vele össze, de velem kedves mondjuk, tehár vannak akikkel jófej, meg mikor beszélek/ ünk vele akkor is jófej, viszont engem az úgy nem vonz ha valaki köcsög másokkal.

13/L

2017. febr. 2. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert nem jó fej de neki van a legnagyobb hatalma ő a "főgorilla" gondolom mert a többi fiú fél tőle meg talán a lányok is ezért próbálnak jópofizni vele. Felnőttek között is van olyan, aki börtönből jött és izmos meg kellemetlenül agresszív de mivel emiatt hatalma van bejön nőknek és még gyereket is csinálnak neki. Amit nem értek, hogy a többieknek miért nem jut eszébe, hogy többen összeálljanak az ilyen kellemetlen arcok ellen.
2017. febr. 5. 00:26
 6/6 anonim ***** válasza:
hat nem tudom gondolom ti mar nagyon nagyok vagytok hozzam kepest en csak 6.os vagyok de nalunk is ez van a suliban van egy bunko alfahim a fiuk kozott ugy mondd folyton szivassa a gyengebbeket koztuk engem is de a lanyok oda vannak erte de hogy mit latnak benne az mar jo kerdes :D
2017. máj. 5. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!