Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ti megmondanátok neki hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megmondanátok neki hogy jobb volna ha már nem lenne több randi?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel kb 3-4 hete kavarunk, de elég keveset találkozunk és beszélünk.Ma feldobtam az ötletet (hogy jobban megismerjük egymást) hogy jo volna valamit játszani online egymás ellen (kihívtam beszélgetni is előtte de nem jött mert messze lakik és szüleitől nem kapja kölcsön az autót). Ugy érzem mintha nem is lenne senkim, sokat van a barátaival, szüleivel , otthon, épp rám nincs sok ideje.Mondjam meg neki hogy inkabb hagyjuk? Igy észbe kapna?

18/L

2017. febr. 1. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Most akkor netes kapcsolatod van vagy mi? Szerintem ezt nem érdemes folytatni, mert csak az időt lopod magadtól + játszani miért nem ment? LEhet gagyi játékot mondtál nem? Mivel akartál?
2017. febr. 1. 18:36
 2/6 A kérdező kommentje:
* azt kimaradt, hogy hívtam játszani és azt mondta jön .. azutan mégsem jött, mert nincs ideje.. es ra 2 órára írta hogy na játszhatunk
2017. febr. 1. 18:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem gagyi játék volt :) ő is szereti
2017. febr. 1. 18:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Milyen játék? Mi a neve?
2017. febr. 1. 18:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem ez a lényeg :D honfoglaló
2017. febr. 1. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha azért dobnád be a szakítást, mert úgy érzed, hogy nincs már más eszközöd, akkor tényleg szakítani kéne - de akkor nem csak fenyegetni vele, hanem hagyni a fenébe az egész embert. Ha viszont ezt nem akarod - és szerintem nem akarod -, akkor ne csinálj ilyen butaságokat, hogy fegyvert tartasz a kapcsolatotok fejéhez.

A csúf igazság az, hogy nem vagy neki (utálom ezt leírni, kérlek, ne haragudj!) nem vagy neki elég fontos. Ez baj, de ha így van, nem tudod megváltoztatni erőszakkal. Maradj távol, ne keresd egy ideig, nézzük, mennyire lesz hiányérzete! Ha semennyire, akkor ő az, aki nem akar több randit. És akkor nem kell semmit mondanod, csak keress egy jobbat.

2017. febr. 6. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!