Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor vajon mi van?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel úgy fél éve beszélgetek, és mostmár egy hónapja kavargatunk is. Na de nem tudom mi van köztünk. Mert biztos, hogy több mint egy szimpla kavarás, de nem lett kimondva semmi konkrét. Nem találkozunk olyan sokat, mert van egy kis távolság is a buliban. De nem merem megkérdezni, hogy mi van, mert félek, hogy elrontom vele azt is ami most van plusz a fiúk úgy tudom nem minden esetben szeretik az ilyesmi kérdéseket. Meddig várjak még vagy mit kéne tennem?2017. jan. 29. 11:35
2/8 A kérdező kommentje:
Hát, hogy amikor találkozunk akkor smárolunk, kézen fogva maszkalunk, majdnem mintha együtt lennénk csak mégse.
2017. jan. 29. 13:44
3/8 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg, hogy mit akar kihozni az egészből.
Sok mindent nem ronthatsz el, és ha elég érett a srác akkor lehet vele erről beszélni.
4/8 A kérdező kommentje:
Ezt semmiképp se Facebookon, ugye? Mert szerintem sokkal jobb az ilyet szemtől szembe rendezni. Csak ugye a távolság.
2017. jan. 29. 15:57
5/8 anonim válasza:
Nos szerintem mindenképpen élőben kérdezz rá a dologra, de azért tne támadd le vele :) Szerintem minden rendben fog menni, hisz igazábol már "jártok" is úgyhogy biztos nem fog elutasítani.
6/8 anonim válasza:
Velem is pont ugyanez az eset volt.Kavartunk kézenfogva jártunk bemutatott a barátainak.Multheten megkert hogy mutassam be a szuleimnek de ezt meg kicsit korainak tartottam pont emiatt is hogy meg hivatalosan nem voltunk együtt...Mi is egy héten egyszer találkozunk ami pont tegnap volt...Csokoloztunk es egesz nap az jart a fejemben hogy kerdezzem meg.Mikozben csókolóztunk megkérdeztem tole hogy tulajdonképp mi most egyutt vagyunk? Erre azt mondta hogy igen..vagyis ha énis szeretnem...En meg mondtam hogy persze hogy szeretnem.szoval mostmar hivatalosan is egyutt vagyunk es nagyon örült neki.Szerintem ne félj megkérdezni.Adj két valaszlehetoseg mi most egyutt vagyunk vagy csak kavarunk?aztán o majd eldönti.:) 16L
7/8 anonim válasza:
Szerintem együtt vagytok,másképp nem kavarnátok..akármit is mond,te érzed hogy mi van..ezt ugyértem h tegyük fel megkérdezed h mennyire komoly a dolog..ő azt mondja hogy nagyon..innentől azon fogsz gondolkodni,hogy vajon csak azért mondja,mert tudja hogy ezt akarom hallani?"az a lényeg amit érzel,és ahogy érzed magad egy kapcsolatban..mondani mindent lehet..ha azt érzed h szeret,akkor jó a kapcsolatod.ha kételkedsz,akkor kétséges hogy jó e..sokszor tudjuk(legtöbben)ha valami nem stimmel,de ugy teszünk mintha minden rendben lenne..mondom,az van amit érzel!de az is lehet hogy ő se tudja mi van,csak van ez most,és jó.
8/8 anonim válasza:
Amikor találkozni fogtok, akkor beszéld meg vele ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!