Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin mit lehet, és mit nem?
15/l
16/f
úgy érted a moziban? A mozi elég pocsék első randi amúgy, mert nem tudtok beszélgetni, vagy megpróbálhatod de akkor leütlek, mert engem is érdekel a film és nem a hangodat mentem el hallgatni :D
te döntöd el, amit megengedsz azt lehet gondolom, ha fiú vagy, akkor meg amit a lány megenged, semmit sem kell ráerőltetned, mert az gerinctelen tapló viselkedés.
Pizzázni? És nézitek egymás, ahogy esztek?
Menjetek el valami jó helyre, vegyél alkoholmentes koktélt és még beszélgetni is tudtok.
Pedig a pizzázó jó választás! Ott is lehet beszélgetni mellette, és ha esetleg kíbos csend állna be, akkor haraptok egyet a pizzába, és már nem is kínos.
Illik neked meghívni a lányt, hogy mit lehet, az pedig rajta múlik, amit megenged. Kísérd haza, ha engedi. Elköszönésnél egy puszi, és kb ennyi elég szerintem.
Nekünk is pizzázóban volt az első randink, és olyan jól bevált, hogy 8 éve együtt vagyunk 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!