Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ilyenkor most mi van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor most mi van?

Figyelt kérdés

Pár hete tetszik nekem egy lány, akivel nagyon jól kijövünk. Napi szinten leállunk iskolai folyosón beszélgetni, elhívtam már párszor kávézni is, meg ilyesmi, és mindig belement. Ha írok neki Facebook-on, akkor is válaszol, és utána éjfélig tudunk beszélni, viszont feltűnt, hogy ha ő magától nem írna rám. Ez azért fura, mert élőben viszont leállít a folyosón beszélgetni, szóval csak Facebook-on van az, hogy inkább én kezdeményezek. Szerintetek ez jelenthet rosszat?

(Hozzátenném, hogy idáig csak egy távkapcsolatom volt, ahol ugye teljesen máshogy működtek a dolgok, mert a 70%-a interneten történt, szóval ez nekem új helyzet.)

2017. jan. 27. 20:52
 1/3 anonim válasza:
100%
Szerintem nincs miért aggódnod ha élőbe megállít,akkor valószínűleg a neten nem akar nyomulósnak tűnni és megvárja hogy te kezdeményezz!! :D
2017. jan. 27. 21:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igaza van az elsőnek! Csak nem akar rámenősnek lenni sőt lefogadnám hogy folyton azon gondolkozik hogy írjon e neked de aztán mégsem mer.. inkább várakozik hogy te írj neki ugyanezt csinálom én isxd szóval nem jelent rosszat, ne aggódj!:)
2017. jan. 27. 21:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat :)
2017. jan. 27. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!