Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott aludjak nála? (többi lennt)
Én nem ettől félnék.
Teljesen természetes, hogy smink nélkül lát valaki. És az a normális, ha úgy is mersz mutatkozni bárki előtt.
Hidd el, ha szeret, nem fogja érdekelni. Egyrészt mert szeret, másrészt mert a fiúk mást gondolnak vonzónak mint amit mi, lányok. Hiába veszed fel a legszexibb ruhádat, sminkeled ki magad úgy mint egy fehérneműmodell, és csinálsz mesébe illő frizurát. Persze, az is tetszeni fog a barátodnak, de azért is odalesz, amikor kibontott hajjal, természetes arccal az ő pólójában vagy.
Kb egy hónap után aludtam először a barátomnál, igaz, úgy hogy 3 éve ismerjük egymást, egy hónap alatt pedig nem csak "járás" hanem szerelem alakult ki.
Reggel, amikor felkeltem, kócosan, smink nélkül, az ő régi pólójában ami combközépig ért nekem, kávé előtt, éppen ébredezve feküdtem az ágyban, odabújva hozzá. Rám nézett, és annyit mondott hogy "gyönyörű vagy", és megcsókolt. Egy pillanatig nem kételkedtem benne hogy igazat mond, és tényleg gyönyörűnek éreztem magam.
Egyszer ha túl vagytok ezen a szégyenlősségen, nevetni fogsz rajta hogy mennyit paráztál.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!