Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhivok egy csajt kavera illik elmennem erte kocsival?
Dehogy, tedd azt ami neked jó.:)
Ne akarj senkinek megfelelni.
L
Nem illik, vagyis nincs benne az etikettben:D
Ha a kocsidat nézi akkor meg b**a meg.
Ha még az elején vagytok, most kezdtek ismerkedni, akkor szerintem először jobb, ha ott találkoztok és max. a randi végén felajánlod, hogy hazaviszed kocsival. Persze, csak akkor, ha a lány meg tudja oldani, hogy oda menjen gyalog vagy tömegközlekedéssel vagy nem tudom. Kocsival szerintem picit azért necces, mert, ha esetleg valamiért mégsem sikerül olyan jól a találkozó, nem érzitek annyira jól magatokat egymással, akkor utána nem biztos, hogy olyan kellemes lehet együtt hazaautókázni. Ha egyénileg mentek, akkor nagyobb a szabadság és nem kell egymáshoz igazodni, bármikor fel tudsz állni és elmenni. Persze, ideális esetben nem történik ilyen és veletek se történjen, csak azért ez is benne lehet a pakliban.
Ha pedig már régebb óta ismeritek egymást, találkozgattok egy ideje, akkor szerintem nincsen vele baj. Kérdezd meg tőle, hogy oda tud-e jönni egyedül vagy, ha nem akkor te nagyon szívesen elmész érte.
Egyébként az autó miatt szerintem ne félj, ha a lányt a kocsid érdekli, akkor az már régen rossz. Engem biztosan nem érdekelne, hogy most milyen márkájú, milyen árkategóriájú autóval jár a fiú. Most őszintén, mit számít? Semmit. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de abból, hogy 17 éves kortól lehet jogsit szerezni és a tini kategóriába írtad a kérdést, 18-19 körülre teszlek. Ennyi idősen azért elég ritka, ha valakinek van autója vagy egyáltalán jogosítványa, hiszen az sem kevés pénzbe kerül. Szerintem ne aggódj emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!