Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiuk, nektek tetszik a kezdeme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, nektek tetszik a kezdemenyezes?

Figyelt kérdés

Egy fiu haveromat lanykent elhivtam moziba. El is jott velem pedig hosszu napja volt. Honnan tudjam, hogy lehet-e ebbol valami es hogy tetszek-e neki?Fiuk nektek tetszik ha egy lany kezdemenyez?

Amugy nem kezdemenyezo tipusu fiu, hanem akit a lanyok iranyitanak.. csak nem is tudom hogy kell ezt

2017. jan. 21. 17:33
 1/2 Tirael válasza:

- minden jó ha a vége jó.

szerintem tök mind1 hogyan.

(amúgy nem rossz az) tudod az ELMÉLET amit Úgy Papolnak NEM = GYAKORLAT*

(és ez Mindennel így van, a GYAKORLAT -ra vonatkozóan)

Élni a Mában Kell, és ezt is Hívják részben "Megvilágosodásnak" persze ez egy eléggé nehéz Téma.

Élj úgy törekedsz a Boldogságra és Kerülgesd ki a Gáncsokat. (mert lesz egy rakás olyan) :)

2017. jan. 21. 17:55
 2/2 Tirael válasza:

- Ó. .. És legyél Őszinte Babóca.

Abból általában Kevesebb a baj :)

amit + még nem tudsz azt megtanulhatod Majd*.

2017. jan. 21. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!