Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akinek tetszik az ilyen fiú?
Figyelt kérdés
16 vagyok. 182cm 70 kg erősen szőrös alkat vagyok, nincs szakállam, de úgy nézek ki mint egykb 30 éves ember. Egyszerűen ilyen az arcom. Tetszik ez a lányoknak.2017. jan. 17. 11:52
1/8 anonim válasza:
Ha küldesz képet mondok véleményt. 16/L
2/8 anonim válasza:
A felföldi jeti ritkán jön le a dombokból.
3/8 anonim válasza:
majd ha kiszőrösödik az arcod, akkor az esetem leszel :D szeretem ha egy fiúnak van arcszőrzete :333
6/8 anonim válasza:
Én 1-el értek egyet. Így nehéz elképzelni egy 16évest,aki 30-nak néz ki. 19L
7/8 anonim válasza:
Küldj képet nekem nyugodtan :) Nekem személy szerint bejön ha egy fiú idősebbnek néz ki :) 16L
8/8 Kriszti2711 válasza:
Ha küldesz képet,segíthetek
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!