Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok hogy öltözzön fel egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy öltözzön fel egy fiú a tali napján?

Figyelt kérdés
Evszaktol fuggoen persze csak ruhajellemzest kernek 22/F
2017. jan. 12. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Csinosan, a stílusának megfelelően.:)
2017. jan. 12. 22:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Igaz fiú vagyok, de:

-valami elegáns, de nem ünneplős fehér ing, hanem mondjuk egy piros kockás

-inghez passzoló nadrág

A kabát meg ilyenek mindegy.

16F

2017. jan. 12. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Acélbetétes bakancsba legyen meg kiszegecselt cuccokba, a kedvenc bandám polója legyen rajta. Növessze meg arra a napra a haját derékig, és az sem baj, ha kivan festve az arca egy jó black metáloshoz illően...

Viccet félretéve szerintem legyen olyan dolgokban amit amúgy is felvenne egy hétköznapon. Sosem értettem miért kell egy randira kiöltözni, feltéve ha a kiválasztott helyszin nem indokolja.

Hiszen jó esélyel a randi partnered úgysem a ruháidba fog bele szeretni.

Szerintem valami olyat vegyél fel amiben kényelmesen érzed magad, amiben nem feszengsz. Szóval szerintem nem kell semmi extra

Lány létemre én pl egyáltalán nem öltözök ki randira, persze nem maci naciban megyek vagy ilyesmi, hanem számomra hétköznapi cuccokban.

20/L

2017. jan. 13. 09:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem a ruhaka fog beleszeretni.. Ja:D csak egykis pluszt ad akisugarzasnak kulsonek enyi azert nem venekfel olyat amit amugy is mert hat szoval csak egy randi.. :)
2017. jan. 13. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a mai napig várom, hogy valaki csokornyakkendőben jöjjön a randira. Imádom a csokornyakkendőket. :) Egyébként, ha már nincs csokornyakkendőben, legalább egy inget vegyen már fel a kedvemért. Lássak rajta legalább valami minimális igyekezetet.
2017. jan. 13. 15:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Hat igen, elso nap, elso program, en beleadnek mindent...
2017. jan. 13. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!