Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után lenne ideális elhívni?
Főleg lányokhoz szólna a kérdésem közülük is egy kisebb réteghez akik ismerkedtek/ismerkednek neten (akár céltudatosan, akár nem). Ha megismertek netről egy srácot és mondjuk szimpatikus nektek, mennyi idő után nem vennétek tolakodásnak, illetve mennyi idő után mennétek bele egy találkozóba/randiba?
Olyan válaszokat hogy neten ne ismerkedj nem kérem köszönöm szépen nem ismered a storyt de ha érdekel rám írsz és elmesélem. (17/F 16/L)
26 éves vagyok, a barátom 24. Netes fórumon ismerkedtünk meg (tulajdonképpen társkeresőnek is hívhatnám, de nem hagyományos fajta társkereső). Először ott az oldal levelező rendszerén írt rám, majd pár napig emaileztünk, végül átváltottunk skype-ra 1-2 hét után. Az első skype-os beszélgetésnél (nem hívásos, csak szöveges) már kérdezte, hogy szeretnék-e találkozni vele. Igazából nem tudom, pontosan mennyi idő volt, de nem beszélgettünk sokat előtte, csak pár soros üzeneteket írtunk egymásnak, az az első skype-os beszélgetés volt a leghosszabb addig. Szerintem kb. egy hónapja ismertük egymást (pontosabban egy hónapja tudtunk egymás létezéséről), amikor először találkoztunk élőben. De igazából lehet, hogy normális esetben későbbre terveztem volna a személyes találkozót, főleg hogy tényleg nem sokat beszélgettünk előtte, de annyira magányos voltam akkoriban, nem volt egyetlen barátom sem, úgyhogy kaptam az alkalmon, hogy találkozhatok valakivel.
Előtte még elég régen, 18-19 éves koromban volt egy másik kapcsolatom, szintén fórumon ismerkedtem meg a sráccal (az viszont nem társkereső volt, hanem egy gamer fórum). Nem kerestem akkoriban társat, csak barátkozni szerettem volna, mert egy magyar gamert sem ismertem még akkoriban. Hónapokig csak msnen beszéltünk, aztán kb. 3 hónap után felvetette, hogy mi lenne, ha megpróbálnánk összejönni. Azután találkoztunk először élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!