Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mikor volt az első kapcsolatotok?
Velem meg egy fiu se beszelgetett rendesen, nem erdeklem oket.
Miert lehet ez? Nem vagyok igenytelen, es nem hinnem, hogy annyira csunya lennek. Nektek mikor volt az elso ilyen elmenyetek?
15/L
14 evesen, es egy evig tartott. Fel ev telt mig jott a 2. es azota is tart ;)
Szerintem ne gorcsolj ra, sok (nalad idosebb) baratnom van akinek meg nem volt kapcsolata, ebben nincs semmi extra. Mindenkinek maskor jon el. A lenyeg, hogy olyannal jojj ossze, aki tenyleg tetszik, ne csak "hogy legyen valaki".
17/L
1. Nagy farok vagy...
Kérdező: ne aggódj ez miatt, mert hamarosan el jön a, te időd is, és találsz egy normális fiút.. Nálam is hasonló van, szal nem kell aggódni.
16/f
nekem még sose :,,D Én is így vagyok kérdező, igaz kicsit mégis más. Engem leginkább a stílusom, az öltözködésem miatt kerülnek (emo , mily meglepő, és nem, nem halt ki a fajom :) ) Mondjuk, nem is bánom hogy nem tetszem nekik, nekem se tetszenek ők! :D Nyugodj meg, majd jön olyan pasi akinek fogsz tetszeni és szeretni fog, mindeneddel :)
18/l
Háát, ha az egy hetes ""kapcsolat"" nem számít, akkor néhány hete (és persze azóta is tart) :D
14 éves voltam (és vagyok is :D), a srác is 14.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!