Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerethettem valakibe akit személyesen nem ismerek?
Körülbelül egy hónapja folyton Ő jár a fejembe. Sajnos személyesen nem ismerem, de amit láttam belőle a TV-ben, neten, az nagyon megfogott.
Lehetséges az ilyen?
Mit láttál belőle? fas*át? lábát? testét?
Amúgy én vagyok az az András akiről beszélsz és nem-nem lehetséges max csak tetszik neked.
Háá még nem is beszéltél velem, akkor hogy szeretnél, de neten nem ismerkedek, szóval légy szíves kímélj meg a leveledtől.
A plátói szerelem lefordítva magyarra annyit jelent, hogy ba*znál vele, mert tetszik elég erőteljesen. ennyi nem több, csak te hiszed azt hogy jujj de kis varázslatos érzés, de szembesülj a valódi világgal, mivan ha nem jössz be neki? sőt benne van a pakliban, ne a neten, ne a tv-ben látottakba és ne facebookon építsünk már szerelmet, a TVben, meg neten minden más, mint amilyennek tűnik akárki akárki mond, csak a sok kretén idióta köztudatába már beépült, hogy ami a neten kint van az csak igaz lehet..
Amúgy én is láttalak, nem a TVn keresztül igen, és nekem nem tetszel bocsi.
Sok szeretettel: András, plátói szerelmed.
Láttál élőben? De az nem igaz,amit az interneten mondanak. Most magadat cáfoltad.
Nem,nem a holnap tali című műsor szereplője tetszik, nem is hallottam róla.
Nem, mert akkor sajnos már halott voltál, nem tudtalak megmenteni a sok lénytől, ami majd belepi a bolygót és úgy terjednek el, mint a fertő.
Időutazó vagyok, szóval megértem miért szerettél belém, van egy mondás mi szerint: az vagy, amit megeszel.
Egy időben csak helyes fiúkat ettem és az lettem, ilyen az élet, és nem a kannibalizmust reklámozom!
András kérem maga túl sok TV-t nézett.
Elbutít. Ezzel azt sugallja,hogy nem lehetek szerelmes ezáltal. De buja lány létemre elhiszem,hogy az vagyok.
Nem a kannibalizmust támogatja, de még sincs ellene. Mondjuk én sem a kérdésemre vonatkozó válaszokat várnám, de nem esne rosszul,ha valaki válaszolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!