Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik egy fiú szerint...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy fiú szerintem én is tetszek neki de nem lép. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan közeledjek felé még sose beszéltünk de mindig engem néz meg mindig ott van ahol én. Csak sose egyedül....

2016. dec. 31. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én leszólítanám, köszönnék, és a dologba lennie kell egy kicsi olyannak mintha már ismernéd, ez bátorságot is ad a beszélgetés folytatásához mert nem úgy állsz hozzá mintha nem is ismernéd. Végül ez igaz is hisz szemkontakt van meg érzed is hogy többröl van szó szval köszönjél neki és vmi témát eszeljél ki előtte vagy közbe. Sajna nem vagyok ász benne.
2016. dec. 31. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Annyira bírom mostanság ezeket a kérdéseket, hogy mindig engem néz, már több mint egy hete nem nézett mert nem vagytok suliban :DDDD
2016. dec. 31. 18:55
 3/9 A kérdező kommentje:

első: köszi

második: Te vagy az Simon? te csak lyuk vagy a popsimon XDXDXDXDXDXD

2016. dec. 31. 20:19
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerű a megoldás. Nem kell hogy tetszen egy fiú sem. Miért kéne? Benne van-e az alaptörvényben hogy kéne ilyenekkel foglalkozni? Nincs benne. Nem kell neked se lépned, de ha ő lép akkor egyszerűen le kell rázni. Minek kell fiúkkal foglalkozni, gondolm 18 év alatti vagy. Ilyen korban nem szabad fiúkkal foglalkozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. dec. 31. 22:10
 5/9 A kérdező kommentje:
17 vagyok xd
2017. jan. 1. 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha néz abban nincs semmi. Engem is néz az Unokatesom, mégsem szerelmes belém. Sőt, még a szüleim is néznek!!!

Mindig ott van, ahol te? Tán nem osztálytársak vagytok? XD

Amúgy meg ha sosem beszéltek, honnan veszed, hogy tetszel neki?

Komolyan nem akarok köcsög lenni, csak annyi ilyen csaj van, aki azt hiszi, hogy bejön O is a kiszemeltjének, aztán kiderül, hogy csak saját magával hiteti el és semmit sem érez iránta a srác.

Ugye megértesz?

Írd meg priviben azokat a jeleket, amiből arra kovetkeztetsz, hogy kölcsönösek az érzései irántad. Akk majd rájövök, hogy bejössz-e neki.

2017. jan. 1. 21:37
 7/9 A kérdező kommentje:

Ide irom :)

Hát abból gondolom h az ajtóban mindig előreenged. Meg a buszon amikor szállunk le ott is előreenged de csak engem pedig a múltkor nem volta egyedül. Meg hallottam h a haverjai rólam beszélnek meg röhögnek meg a múltkor meg is kérdezte tőle az egyik haverja h tetszem e neki de ő azt mondta neki h nem engem nézett hanem az üveget. Meg sokszor találkozunk mondjuk ez lehet h csak véletlen.

2017. jan. 2. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Akk TENYLEG bejössz neki. Vagy legalábbis tetszel neki. 😉 Sok sikert!
2017. jan. 2. 21:47
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi :)

De mit csináljak?

2017. jan. 2. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!