Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan emberek akiket érdekel a hízás? Hogy ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Hízás, minél nagyobbra. Mert ez izgatja, hogy nagy hasa, fenekee legyen.
Fiúk, lányok, melegek válaszát is várom.
2016. dec. 30. 03:20
2/17 anonim válasza:
Engem csak gondolatban, igen, úgy érdekel az ilyesmi.:-)
De igyekszem tenni hogy ne hízzak, mert így sem vagyok vékony. Szóval ismerkedés szempontjából nem zavaró a dolog.
16/l
3/17 anonim válasza:
Engem is nagyrészt gondolatban érdekel :) Hogy ismerkedünk? Nehezen... Ilyen olyan oldalakon :) 16/f
5/17 anonim válasza:
Engem erdekelnek az ilyen lanyok de sajnos nem igen talalni:(
6/17 anonim válasza:
Engel èrdekel nèzz szèt fantasy feeder feabea nevü oldalakon 16f
7/17 anonim válasza:
Kevés ilyen lány van aki nem a "divatos" fogyás mellett tenné le a voksát :/ hol vannak azok a szép kerek lányok?! Mind elfogynak... 21f
8/17 anonim válasza:
Engem érdekel,de csak akkor, ha a barátnőm hízna, de mivel barátnőm sincs ezért ez így eléggé nehézkes.Sehogy sem megy az ismerkedés...
9/17 anonim válasza:
Nekem kettős érzésem van emiatt.
Pont aktuális is a dolog, mert az ünnepek alatt is felszedtem pár kilót.
Általában nem szeretem, hogy duci vagyok és nem örülök, ha hízom. De vannak pillanataim, amikor tezszik, hogy hájas vagyok és elgondolkdom, milyen lenne ha még híznék.
17/L
10/17 anonim válasza:
Ne akarj elhizni, mert azt konnyu. Aztán majd mebánod és lefogyni már nem olyan egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!