Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek barátnöt?
Figyelt kérdés
15/f2016. dec. 28. 00:45
1/6 anonim válasza:
Pld iskola nem jutott eszedbe? :D
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos olyan suliba járok,ahol csak fiúk vannak
2016. dec. 28. 01:02
3/6 anonim válasza:
Sportlétesítmények, bulik, vagy bármilyen közösségi program
4/6 anonim válasza:
#1/3* akkor mondjuk keress magadnak valami olyan hobbit ami ossze hoz emberekkel pld tanc
5/6 anonim válasza:
Én például dökös vagyok és az iskolákból volt ilyen gyűlés és enis mentem én ott ismerkedtem meg egy lánnyal. Ezzel azt akarom mondani ha például olyan iskolai rendezvény van ahol több iskola is ott van akkor menj el oda ott vannak lanyok.
6/6 anonim válasza:
Szerintem egy nap öltözz ki vagy nem is kell ha jó a stílusod és odamèsz az utcán lányokhoz elkèred a számát és ha úgy érzed megdöntöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!