Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vigyek valamit a fiúnak?
Közeleg az első randim napja, interneten ismertem meg a srácot. Én 17 éves vagyok, ő pár évvel idősebb nálam. Nagyon megkedveltem. A fiúnak illik ilyenkor valamivel kedveskedni (virág, bonbon...) De a lány? Ő is vihet? Vagy az ciki lenne? Kellemetlenül érezné magát a fiú? Nem virágra gondoltam, mondjuk valami csoki vagy kis apróság.
Mit gondoltok? Vigyek valamit vagy ne?
Sz'tem mindenképp értékelné, ha azt látná, hogy gondoltál rá, a szándékot nézné, a kedvességet és a törődést látná, nem pedig azzal foglalkozna, hogy ez ciki vagy sem, ez meg se fordulna a fejében, mert látná, hogy igen is gondoltál rá és benned volt a szándék, hogy kedveskedj neki.
Sz'tem vegyél neki egy szimpla csokit, a kedvenc fajtájából.
Nekem (fiúnak) mindenképp jól esne =]
Én úgy gondolom, hogy miért is ne? De persze tényleg a fiú dolga...elsősorban:)
Ugyanígy voltam vele én is. Nem gondoltam ajándékra, én is interneten ismertem meg és azután találkoztunk. Ő viszont hozott , nagyon örültem neki, meg tök kedves volt...pár héttel és találkozással utána összejöttünk.:) Ez nem tartozik ide, bocsi:D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!