Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma mennék a csajjal randira, de nem ír vissza tegnap óta. Mi lehet a probléma?
A héten már többször is mentem vele kávézgatni, esténként mindig ilyen 10ig beszélünk és egy csomót nevet a vicceimen, ilyeneken. Ma mennék vele randira, de facebookon nem ír vissza már tegnap óta... A telefonszáma meg sajnos nincs meg tehát nem tudom felhívni se.
Nem írtam, mondtam neki bántót, nem szóltam be neki. Azt vettem észre, hogy tegnap úgy a nap vége felé kezdett kissé ilyen zárkózó lenni, és azóta nem is ír. Most nem tudom, hogy a megbeszélt helyre egyáltalán elmenjek-e vagy ne.
Na visszaírt. Azt írta, hogy szar volt a facebookja, és azért nem nézte meg. Viszont nem tud jönni, mert a húga beteg lett és vigyáznia kell rá...
Nem tom, nekem kicsit ez így hamisnak tűnik. Mármint, azt, hogy nem jön csak így mellékesen mondta, h "Ja amúgy nem tudok jönni." Tehát most lehet hogy ezt csak én gondolom így, de ilyenkor legalább egy bocs vagy valami azért kéne. Mit gondoltok?
- Ez az első eset, el lehet nézni.
- A zsinórban a második esetnél lehet szigorú(bb)an venni, de ne éreztesd vele.
- Zsinórban a harmadik esetnél közölni kell vele hogy ez neked nem tetszik hogy pont akkor.
- A negyediknél beszélj vele.
*itt áll fenn a szakítás mint lehetőség*
- Az ötödiknél (ha lesz), akkor az előző négyhez igazodva a legtöbb csapd le, de lehetnek különös esetek.
Most még lehet bármi, csak várd ki!
Tinikorban vagytok, kérdező. Ilyenkor minden képlékeny, minden változó. Az érzelmek is. Egyik percben padlóra küld, a másikban meg meg teljesen hidegen hagy.
A csaj bizonytalan. De ezt hiba lenne felróni neki. Az nem az ő hibája, ha nem tudod elvarázsolni, ha nem vagy képes elvenni az eszét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!