Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok ez mennyire előnyös?
Nos az lenne a kérdésem, hogy ha van két pasi kb ugyanaz a külső és belső de az egyik sportol (fekvenyom,fut,focizik,edz,kosarazik)ez nálatok mennyire előnyös?
------------------------------------------------
Mennyire fognak meg titeket a sportolók?
Ha pl tudjátok valakiről hogy edz hajlamosak vagytok megnézni a testét?
Mennyire taszít titeket vissza az, hogy lányokkal beszélget sokat és az exével napi kapcsolatban van szinte az összessel?
Nálatok mi számít kezdeményezésnek egy fiúval szembe?
17/F
A sport nagy előny, de nem szempont. (Jobb és erősebb legyen nálam, ennyi a kikötés:))
Persze. De nem tom.. Ha strandon vagyunk pl osztállyal, akkor nem kell külön nézni, mert ott van mindenki az orrom előtt. De amúgy igen, de nem azért, mert tudom, hogy sportol, hanem azért, mert valszeg 2 random emberke közül az ő teste az esztétikailag vonzóbb, tehát azt nézem meg.
Azzal beszélget, akivel akar. Ha meg a barátom, akkor erre így nem tudok válaszolni, mert annyira relatív minden. De picit azért fura lenne, bár az ő dolga, ha neki ez jól esik, tőlem tegye.
Nem tudom, mert nem szoktam kezdeményezni:D De figyelmet úgy szoktam felkelteni, hogy beszélgetek vele, véletlenül a barátnőkkel való csevelyt úgy alakítom, hogy a legviccesebb sztorimat ő is hallja, ilyenek. Kövezzetek meg, de szerintem a kezdemélyezés a fiú dolga.
16/l
Hát nálam sem fontos h mindenképp sportoljon,de természetesen előn. Mondjuk a soványabb mackósabb sportosabbak ugyanúgy bejönnek úgyh mind1. Az exekkel való ügy. Hát őszinte leszek. Féltékeny típus vok,és szerintem sok lányt szintén zavarna ha amúltját kellene állandóan látnia a pasijának.
A kezdeményezés. Hát tarts régimódinak, de kezdeményezzen a fiú. Nem szeretem mikor a lányok kergetnek egy olyan sráct aki abszolút nem figyel rájuk ők meg szinte tapadnak szaladnak mégis a fiúka után.19L
Fontos a sport, ne legyen egy lusta disznó xd
De amúgy hátrány is, mivel a sportolók 90%-a (főleg focisták)-bocs a sztereotípia miatt- egy rohadt szemétláda, fűvel fával megcsal
És ezt tapasztalatból mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!