Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Sokáig nem beszéltünk, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokáig nem beszéltünk, de most visszajött. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elkezdtem beszélgetni egy fiúval az interneten. 16éves, én pedig 15. Régebben összevesztem az exemmel miatta, mert mindig bekavart, én meg kiálltam mellette. E miatt szakítottunk. Legalábbis ez csak egy ok a sok közül. Nyilván akkor is szakítottunk volna, ha ez a fiú nem jelenik meg. Nem voltunk nagyon összehangolódva.Mikor elmondtam neki, hogy szakítottam vele, nem írt.

Mikor sikerült elfelejtenem, valamit mindig hozzám vágott. Néha rám írt veszekedés képpen. Én meg voltam akkora gy*kér, hogy nem tiltottam. Nagyon szerettem/szeretem.

Most megint rám írt, és azt mondta, hogy nagyon hiányzok neki, és hogy karácsony elött szeretne találkozni. Számomra nagyon sántít ez a dolog.

Nem tudom, hogy bedőljek -e neki. Össze is szeretne velem jönni, de tudom, hogy milyen. A Lányok 90%-át megszerzi, ha megakarja. Eléggé féltékeny tipus vagyok.

Tudom, hogy a leírtak alapján nehéz véleményt alkotni, de azért egy próbát megér. Köszönöm annak, aki elolvassa.

Szóval a kérdés mégegyszer: ti a helyemben mit csinálnátok?

2016. dec. 18. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet hogy most épp nincs más akivel összejöhetne (dughatna??), és ezért írt neked...:/
2016. dec. 18. 20:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért nem jutott még ez az eszembe, mert helyes, valóban. De nem ilyennek állította be magát elöttem. Viszont, ha valóban így van, óriásit csalódtam benne.
2016. dec. 18. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Velem is hasonlo szitu volt csak en nem szakitottam a baratommal mert nen is volt baratom..de a srac ugyan ezt csinalta es csak ki akart hasznalni megint csak hat nem jott neki ossze..a fiu 18 eves en 17..en azt mondom hogy sz_rd le a sracot majd talalsz helyette olyat aki nem akar kihasznalni :)
2016. dec. 18. 22:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Én találkoznék vele, de tartanék egy tisztes távolságot. Úgy is mennék el eleve fejben eldöntve, hogy nem lesz semmi.

Egyébként a legtöbb ember szépnek és jónak állítja be magát. Engem egyszer elhívott randizni egy jóval idősebb srác, nemet mondtam és kiderült, hogy rögtön utánam elhívott egy másik csajt. Pedig kedves és aranyos volt. Mondanom se kell, hogy másnap ismét elhívott és még ő volt fölháborodva az ismételt elutasításon. Nem néztem volna ki belőle, de hát vannak ilyen emberek. Nem feltétlen ilyen az a fiú akiről te írtál, csak néha jobb megóvni magunkat a csalódástól.

2016. dec. 18. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!