Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Játszunk! Sorba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Játszunk! Sorba állítanátok nekem ezeket a tényezőket, hogy milyen fontosak nektek egy fiún ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi ,hogy egy ismerkedős szituációban nektek mi a legfontosabb ami befolyásol titeket a döntésetekben.

A, Arc szépsége/Jóképűség

B, Öltözködési stílus

C, Hang

D, Test felépítése

E, Beszéd

F, Illat

G, Kisugárzás

És egy kis magyarázat ,hogy könnyebb legyen :)

Nyilván az archoz tartozik például egy szép szempár , formás száj és arcforma ezt nem kell részleteznem. Szerintem az öltözködést sem , mivel itt pozitív tulajdonságokra kérdezek ezért ide egy divatos előnyös esetleg szexis öltözetet kell elképzelni, ami nektek tetszik. Hang magáért beszél, a testfelépítés is ugye kinek mi jön be , pocakos , kigyúrt széles vállú vagy formás a feneke stb. Az illat is nyilvánvaló , itt most egy nagyon kellemes parfümre gondoljatok vagy öblítő illatra kinek mi jön be :D

A két fontos pedig a beszéd : Ez azt jelenti amit és ahogy mond , lehet akár ez vicces vagy egy kedves bók meg ilyesmi. A másik pedig a kisugarzás. Ez alatt azt értem ,hogy mennyire fontos nektek azt érezni az illetőn ,hogy magabiztos , boldog kiegyensúlyozott és mondjuk nem csinálja össze magát tőled.

2016. dec. 6. 21:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A

C

B

E

G

F

D

2016. dec. 6. 22:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Ebben a sorrendben: beszéd, kisugárzás, öltözködés, arc, illat, testfelépítés, hang. 14 éves lány vagyok.
2016. dec. 6. 23:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Kisugárzás

Hang/beszéd

Arc

Illat

Testfelépítés

Öltözködés

2016. dec. 7. 06:41
 14/20 anonim ***** válasza:

Arc szépsége/Jóképűség

Kisugárzás

Beszéd

Öltözködési stílus

Test felépítése

Illat

Hang

Kb ebben a sorrendben mérem fel a fiúkat, az elsők a listán segítenek felfigyelni valakire. 18/L

2016. dec. 7. 09:13
 15/20 anonim ***** válasza:
63%

Test felépítése

Arc

Beszéd

Stílus

Illat

Kisugárzás

Hang

De szerintem ez valamilyen szinten változó, helyzettől függ. Ha látok valakit mondjuk a metrón, akkor nem tudom, hogy milyen a hangja, így ez nem tud befolyásolni. Ha valaki elmegy mellettem az utcán és meg mondjuk nem is veszem észre, csak azt hogy, milyen jó illat van, akkor arra kapom fel a fejem, így az kerül az első helyre. Ha csak hátulról látok valakit, akkor az arca nem tud befolyásolni.

De összességében, ha valaki elég közel van hozzám, hogy érezzem az illatát és halljam, ahogy valakivel beszél, akkor ez a sorrend.

Valamint egy-egy dolog kiválthatja a másikat. Mondjuk nincs valami jellegzetes, nagyon jó illata a srácnak (de persze nem is büdös), viszont nagyon kellemes hangja van, akkor felcserélődnek egy picit a dolgok.

15l

2016. dec. 7. 12:18
 16/20 anonim ***** válasza:
Ja persze holgyeim...a kinezet nem is olyan fontos hnem hang meg beszed az elso:D ne legyunk mar alszentek...(annak szol aki a vegere tette az arcot meg a testet)
2016. dec. 7. 13:59
 17/20 A kérdező kommentje:

"de attól még a világ ilyen: nem a te ízlésedhez igazodik"

De a tiédhez sem szivem :))

2016. dec. 7. 16:44
 18/20 anonim ***** válasza:

1. Arc

2. Test felépítés

3. Kisugárzás

4. Beszéd

5. Öltözködési stílus

6. Illat

7. Hang

2016. dec. 7. 22:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Beszéd

Kisugárzás

Jóképűség

Illat

Test felépítése

Öltözködési stílus

Hang

Ez az én véleményem :) 15L

2016. dec. 8. 22:52
 20/20 anonim válasza:

nekem ezek a legfontosabbak:

kisugárzás

beszéd

stílus

illat

hang

jóképűség

testfelépítés

18/l

2016. dec. 12. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!