Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randin már lehet csókot adni a lánynak?
Figyelt kérdés
Ma volt az első randim egy lánnyal. Vittem neki ajándékot és amikor elköszöntünk megölelt. Meg mielőtt megölelt előtte nézte a számat és én is nézetem az övét. És vajon a második randin lehetne már csókot adnom? (Ő 14 én 15)2016. dec. 5. 21:14
1/4 anonim válasza:
mire szól ez a "lehet"? mindent lehet és mindent szabad legalábbis ilyen téren a törvények nem korlátoznak :D ha bír a csaj akkor úgyis belemegy ha meg nem akkor azt mondja ne siessétek el nem nagyon veszíthetsz vele :D de amúgy lánytól függ mindig jártam olyannal aki első randin ő csókolt meg engem xD és olyannal is akinél a harmadiknál éreztem hogy most már lehet
2/4 anonim válasza:
miért ne?
attól függ mennyire vagytok közel egymáshoz :D
3/4 Saviano válasza:
Kihagytad a csókot? Szerinted miért nézte a szád? Nem azért pl.hogy arcon köpd.
4/4 anonim válasza:
En mar az elso "randin" kaptam es jo volt.. Aztan mondta a srac h ne haragudjak h csak igy lekapott de h olyan jo szám van es h nem bírt magával..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!