Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? 16/F
Figyelt kérdés
Mióta elhagyott a barátnőm sportos életmódra váltottam de azóta csak az edzéssel foglalkozom, új barátnőt nem is akartam azóta2016. nov. 27. 14:41
1/3 anonim válasza:
Örülj neki, úgyis akkor jön, mikor nem számítasz rá :D Mitől ne lenne normális, könyörgöm :D
2/3 anonim válasza:
Normalis..hasznos dologba fekteted az energiad.
3/3 anonim válasza:
Miért ne lenne normális?
Én is ezért nem nagyon foglalkozok annyit ezzel a témával mint ismerőseim, tavasztól őszig heti 3 alkalommal biciklizek vagy 60 km-t terepen, télen meg csinálom a fegyencedzést.
Majd jönni fog, ha meg úgy érzem, hogy azért van egy ilyenfajta hiány akkor meg próbálok lépni az ügy érdekében.
Az már más kérdés, hogy már 2. éve ez a menetrendem, de hát még van időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!