Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik a táncpartnerem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik a táncpartnerem, de nem tudom hogy kérjek-e tőle randit? .

Figyelt kérdés

Nemrég elkezdtem társas táncolni és a kezdő csoport legszebb és az egyik legjobban mozgó lányt kaptam páromul. Persze rögtön megtetszett de mivel félénk természet vagyok így van egy kis gondom... Én próbálok vele ,,összemelegedni" de akárhányszor próbálok vele beszélni olyan válaszokat ad amire szinte képtelenség tovább beszélni arról a témáról így sokszor nem is erőltetem :(

Na akkor az lenne a kérdésem hogy szerintetek kezdjek-e el vele jobban megismerkedni vagy azzal csak elrontanám a viszonyunkat és mivel ő az egyik legjobb táncos nem igazán akarom elveszteni, vagy inkább ne is próbálkozzak?

(ha igen a válaszotok akkor légyszives mondjatok hozzá pár jó témát amiről lehetne egy lánnyal beszélgetni mert igazán még nincs ilyen téren tapasztalatom)

2016. nov. 22. 21:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Téma kezdésnek pedig szerintem tökéletes a tánc(miért kezdett táncolni,mióta táncol, táncolt e már ezelőtt, ha igen mit, stb.,stb.) hisz ez az ami elsőre közös bennetek. Sok sikert!:)
2016. nov. 22. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!