Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti mit néztek meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit néztek meg először egy lányon, és miért? Mi jön be nektek? 17/L

Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 18:33
1 2 3
 11/21 Firedoom ***** válasza:
#5, #10 ezert vagyok en vekony lany, kis mell parti ;)
2016. nov. 18. 18:52
 12/21 anonim ***** válasza:

Nekem erről a kérdésről ez a filmrészlet ugrott be:

https://www.youtube.com/watch?v=t0MsH7LQH00

2016. nov. 18. 18:57
 13/21 anonim ***** válasza:

Stílus, haj, arc, orr, szem, száj, pocak, lábak..

a múltkor láttam egy darkos lányt szőkésrózsaszínes hajjal *-* nagyon tetszett, szóval az ilyenekért, mondjuk az arca is nagyon szép bolt meg az öltözködése csini :D

17F

2016. nov. 18. 18:58
 14/21 anonim ***** válasza:
*volt
2016. nov. 18. 18:59
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha mögötte vagyok akkor test(ne legyen túl vékony de ne is nagyon kerek)>haj>fenék

Ha előtte akkor ugyan az ami előbb legelsőnekz>arc>haj>mell

De a fenék mell nem számít annyira

2016. nov. 18. 19:07
 16/21 anonim ***** válasza:

nem tudom ti hogy vagytok ezzel, meg mik ezek a szterotípiák, de én pl egy hosszabb sort fel tudtam tartani azért hogy megnézzem egy lány arcát, kb egy hét után tűnt fel hogy van teste is.:D Nálam is a hosszú ápolt haj a nyerő, lehet kócos is kicsit, ha jól áll neki, lényeg hogy a saját stílusára csinálja. Arc meg teljesen relatív hogy kinek mi jön be.

Persze megvannak az olyan lányok akiknek észreveszem a melleit meg a popsit egyből, de valszeg ők azért tesznek is ezért, meg nekem is néha jól esik:D De én nem tudnék egy nőt ennyire kitárgyiasítani, hogy seggből és mellből áll csak.

2016. nov. 18. 19:34
 17/21 anonim ***** válasza:
az óráját, és ha nem Rolex, vagy Breitling nem is nézem tovább.
2016. nov. 18. 20:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Sorrendben, szem, arc, fogsor, haj, kéz, alkat ( vékony/ közepeset preferálom), fenék, cici
2016. nov. 18. 22:03
 19/21 anonim ***** válasza:

Van egy lány, akinek éppen a szívéért kezdek küzdeni.

Tulajdonképpen nem a külcsín fogott meg benne.

Ha ránézek, persze, egy aranyos lányt látok benne. De rengeteg aranyos lány van. Minden lány mással képes elvarázsolni az embert. Legyen az a haja, a szeme, a mosolya, a bőre.

De nekem az a gyengém, amikor megszólal, és tisztán érzem hogy árad belőle a jóság. Nem csupán jófej, hanem alapjáraton is olyan, mint egy angyal.

Persze akkor lesz tökéletes az egész, ha ezt a jóságot láthatod a szemén, a mosolyán.

Én az a típusú fiú vagyok amúgy, akit először az ember belseje fog meg, és csak aztán kezdek rájönni, hogy "Ohh, mellesleg baromi szép ez a lány"

2016. nov. 18. 23:53
 20/21 anonim ***** válasza:
10. minek botláb:D?
2016. nov. 19. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!