Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg egy lánytol, hogy járna e velem? Töbilbi lent.
Figyelt kérdés
Van egy lany, face-n szoktunk beszelgetni, mondta hogy igazabol tetszem neki, es mondtam hogy o is nekem. Elhivom talalkozora, de hogy es hol kerdezzem meg tole hogy lenne e a baratnom? Valaszokat elore is koszi2016. nov. 14. 22:01
1/4 A kérdező kommentje:
Többi* (elirtam)
2016. nov. 14. 22:02
2/4 anonim válasza:
A hely az nem a legfontosabb persze azért ne egy szemétdombon tedd meg ezt a lépést;)
Tedd fel a kérdést magadnak:
Miért akarod hogy a barátnőd legyen?
Mit érzel iránta amikor rágondolsz?
Mit tennél ha őt bántódás érné?
Ha meg vannak a válaszok akkor tudni fogod mit kell mondani. Remélem tudtam segíteni.
20F
3/4 anonim válasza:
Nem kérdezni kell ,hnem fogd meg a fejét oszt csokold meg.
4/4 anonim válasza:
Szerintem eloszor csak puhatolozz. En a helyedben elhivnam valami kozos programra. Akar sportolni is, mert ott konnyen kehet testi kontaktot teremteni, nem gaz ha letapizod... rafoghatod a nyuszira.
Ha verbalisan utalgatsz arra, hogy tetszik neked es ugy erzed, hogy tetszik neki, akkor folytasd az erintessel es ha az is beerik, a megfelelo pillanatban kapd el a nyakat. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!