Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 21 éves fiú és 15 éves lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves fiú és 15 éves lány kapcsolata?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet ebből kapcsolat? Sok ez a 6 év még ebben a korban? Mit gondoltok erről?
2016. okt. 31. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
A szerelem nem ismer korhatárt. :)
2016. okt. 31. 21:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmegy. Én is ismerek egy párt és már 1 éve eggyütt vannak. ☺
2016. okt. 31. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel baj
2016. okt. 31. 21:24
 4/10 Domaházy Ákos ***** válasza:
51%
Nincs gond a szeretet a legnagyobb erő amire szüksége van az embernek!
2016. okt. 31. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Öhm nálunk még nagyobb a korkülönbség, mi nagyon jol meg vagyunk, szoval siman😊
2016. okt. 31. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
pffu... hát... nekem van erről egy történetem, ha nem bánod leírom.Volt egy fiúbarátom, mondhatom hogy legjobb barátok voltunk, de előtte én akartam volna többet is csak ő visszautasított és felajánlotta hogy legyünk barátok, hát persze hogy belementem. Aztán neki idővel lett egy barátnője... kicsit zavaros volt a dolog kettőjük közt, ez a se veled se nélküled szisztéma és nemrégiben szakítottak nekem és a srác hirtelen "érezni kezdett irántam". Ekkor már nekem is volt barátom és elmondtam neki. Nos, barátom már azon kiakadt hogy ő 19 én meg 15 és hogy ez pedofília és mit képzel magáról... sokáig kicsit igazságtalannak tartottam hiszen nekem is tetszett anno, de már szerintem is durva. Ha esetleg később lenne mondjuk 19 és 23 akkor már oké, de így nem. De ez persze az mi véleményünk :D
2016. okt. 31. 21:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem okés.

Törvények engedik, meg nem is pedofília, az teljesen más.

2016. okt. 31. 21:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy más, de itt most a korról van szó nem a pedofília jelentéséről, az csak egy iránymutató, hogy nehogy gond legyen belőle, mert mondjuk másnak szúrja a szemét. Egyébként, azért lehet korbeli barátot/barátnőt találni és még ilyen kérdésekre se lenne szükség ;)
2016. okt. 31. 22:13
 9/10 anonim ***** válasza:
53%

Érett, fejlett 15 éves lánynál nem gond ez. Nem annyival idősebb a fiú, hogy apja lehetne. Huszas éveimben én is középiskolás lányokra hajtottam, mert ők fogadták el a közeledésemet. Fiatalabbnak néztem ki a koromnál, így a korombeliek nem tekintettek partnernek.

Egy fejlett 15 éves lánynak már bizsereg a puncija, szexuális vágyai vannak. Lassan kell előre haladni, megismerni egymást: csók, tapi, petting... Közben idősebb és tapasztaltabb lesz mindkét fél.

2016. nov. 1. 06:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

15 éves voltam, mikor megismertem egy 21 éves fiút az interneten. Mindketten magányosak voltunk, így elég erősen kapaszkodtunk egymásba már a kezdetektől. Sajnos cirka 200 km-re lakunk egymástól, de havonta el tud jönni hozzám, és egész nap együtt vagyunk. :)

Én fejben érett, de mégis elég esetlen, és a közösségből kitaszított lány vagyok, ő pedig egy amolyan különc srác, akinek nincsenek barátai, de nagyon gondoskodó, sokkal érettebb, mint a korombeli ecsetfejek (ez nagyon tetszik benne), mindent szívesen megmutat nekem, elmagyaráz. Kiegészítjük egymást, hasonló az érdeklődési körünk. Tehát tökéletesen megvagyunk ketten. :)

Most 17 éves vagyok, ő pedig lassan 24.

A saját példámat tekintve tökéletesen működhet a kapcsolat 6 év korkülönbséggel is. Lehet, hogy most még látszik, de később, mikor te is felnőtt leszel, nem lehet majd észrevenni.

2016. nov. 1. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!