Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! A kettő közül melyik:...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A kettő közül melyik: vékonyabb sportos lány nagyon kis mellekkel vagy kicsit husisabb nagyobb mellekkel?

Figyelt kérdés

2016. okt. 31. 14:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
73%

Vékony, sportos kis mellekkel. Nálam inkább a vékonyan van a hangsúly, nem vagyok mellmániás. Egyébként személy szerint nekem sokkal jobban bejön egy kicsi, formás mell, mint egy nagy (nem kérdés része, de fenéknél is szintúgy) - nálam így van rendben összességében (vékony,sportos - kis mell, fenék)

Persze vékony testalkathoz. Egyszerűen nekem nem tetszik a husisabb/teltebb alak.

Tehát nálam mindenképp az előbbi :)

2016. nov. 1. 11:13
 22/23 anonim ***** válasza:

"lány"

Aki már süldő lány korában kicsit husis, az milyen lesz majd érettebb nő korában? Nagyon husis? Széles, mint az országút? Most nem azért, de úgy szokott lenni... majd meglátjátok az érettségi találkozókon.

Fiúként sokszor izgatóbb a "van mit fogni rajta" típus, de hidd el, nem hosszútávra.

2016. nov. 1. 22:30
 23/23 anonim válasza:
100%
óriási, dagadt hústorony konyhásnéni, bitang nagy lógós, vállracsaphatós, elfolyós mellekkel. ez nem kétség. mindig kajaszagú, szeret főzni, a keze enyhén reszelős és még be is takar. :-)
2017. ápr. 11. 02:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!