Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most hogy állunk szerintetek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy állunk szerintetek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy van egy srác aki nagyon tetszik, kb 4 hónapja ismerjük egymást. Találkoztunk is már egy párszor (kb. 3), de mindig társaságban voltunk. Múlt héten találkoztunk először kettesben, sétálgattunk, meg minden. Nem tudtam, hogy ez csak baráti találka-e, vagy több annál. A találkozó utolsó 20 percében megcsókolt, teljesen váratlanul, én nem ellenkeztem, mert hát ezt szerettem volna. Ezután még csókolóztunk egyszer, majd elválásnál szájrapuszival köszöntünk el. Én azt hittem, hogy ezek után sínem leszünk, de úgy beszélünk tovább fb-n mint előtte. Beszéltük hogy benne lenne a találkozónk folytatásában és ennyi. Nem beszéltünk semmit erről. Tudom, fel kellett volna hoznom, hogy mit jelentett neki a csók, még a találkozónk alatt, de nem mertem. Most meg nem tudom, hogy mi van. Szerintetek hogy állunk? Ti megkérdeznétek tőle írásban, hogy mit gondol erről? Segítsetek kérlek!

17/L 21/F

2016. okt. 30. 19:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy álltok hogy csókot engedted, majd következőre mást is engedsz neki. Ennyi. Nagy reményeket ne fűzz ehhez ha nem képes megbeszélni a történteket, és nem kérdezi meg akarsz-e kapcsolatot, és nem TESZ ÉRTED....
2016. okt. 30. 20:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes inkább élőben beszélnetek róla, de ha nagyon kíváncsi vagy, vagy szóba kerül akkor kérdezz rá írásban. Viszont mindenképp tisztázzátok, nehogy az legyen a vége, hogy csak miután másba is belementél (vagyis inkább ő ment bele valamibe haha poén. bocsánat.), akkor derül ki hogy semmit nem jelentettél neki.

(A poénért még egyszer bocsánat, nem tudtam kihagyni.)

2016. okt. 31. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!