Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik szépek de ocsmány fiukkal jönnek össze?
Figyelt kérdés
2016. okt. 21. 19:39
1/6 anonim válasza:
Az egyik osztálytársam pl. 2 évet jártak együtt de minap dobta a csávó. :/
2/6 anonim válasza:
Vannak akik nem emberi tulajdonságok, hanem slusszkulcs alapján választanak párt maguknak, de ők pont annyit is érnek :)
3/6 anonim válasza:
Hányszor szoktam olyat látni hogy egy szép lány egy nyomi pasival jár! Komolyan mondom nem értem ezeket a lányokat
4/6 A kérdező kommentje:
De legalább a csúnya fiu jobban meg becsüli a szép lányt szerintem én tuti jobban meg becsülném és örülök hogy szóba ált velem annak idején
2016. okt. 21. 20:03
5/6 anonim válasza:
Miert,szerinted a helyes fiuk csak bunkok lehetnek? Aki jol nez ki,nem lehet ertekes belulrol es nem fogja megbecsulni a baratnojet?
En szemely szerint nem allnek ossze egy ocsmany fiuval csak azert,hogy legyen valakim. Lehet barmennyire csodas szemelyiseg,ha nem vonzodom hozza,akkor az maximum baratsag lesz. Legalabb egy atlagos szintet usson meg a fiu,hozza ki magabol a legtobbet. Ha jol oltozik,igenyes,apolt,akkor mar nem lehet ocsmany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!