Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért viselkedik furcsán?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik furcsán?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok,ápolom magam és a testemmel sincsenek nagyobb gondok.Tegnap randizni voltam egy lánnyal,én nagyon jól éreztem magam vele,csak nem tudom,hogy ő hogy érezte magát.Mielőtt találkoztunk volna 5 napja nonstop beszéltünk mindenféle témáról.A randin is elég sokat nevettünk és nem nagyon voltak csendes pillanatok.

Ma megint ráírtam,de nem úgy írt ahogy eddig.A válaszok rövidek és tömörek voltak,ő azt mondta,hogy csak fáradt.Nem tudom mit gondoljak...

Vajon azért írt ma máshogy,mert nem jöttem be neki élőben?

Kár lenne...nagyon kevés értelmes és szép lány van a városomban...

Vagy talán én reagálom túl a dolgokat?

2016. okt. 17. 21:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én is szoktam ilyen lenni, ha tényleg fáradt vagyok. Ha 2-3 napig is ezt csinálja, akkor viszont ideje továbbállni.
2016. okt. 17. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!