Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit kéne tegyek? SOS!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tegyek? SOS!

Figyelt kérdés
Lényegre térek van egy 16 éves lány akivel még. Annó fél éve együtt voltunk 6 honapot. És az előző héten ramirt hogy találkozzunk stb.. és találkoztunk 2x három olelesen nem volt több. És manap is találkoztunk 3x csokoloztunk. És rá 2 napra megint találkoztunk meg sem akart már ölelni stb.. haza mentem. Messengerem beszélgettunk és flegma lekezelő volt velem.Másnap ramir és én lekoptattam hogy hagyjon békén vegleg. Aztán askon irogat nevtelnul hogy szánalmas vagyok.. de ami a lényeg hogy mit akarhat tőlem és mit érez ??? 17/F

2016. okt. 16. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem semmit sem akar tőled, max szórakozni.
2016. okt. 16. 21:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Hejettem üsd meg!(vagy rúgd)
2016. okt. 16. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!