Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kölni vagy a dezodor a jobb?
Figyelt kérdés
El akarok hívni egy lányt és azt szeretném, hogy jó illatom legyen. Mi a jobb? A dezodor, a kölni vagy esetleg mindkettő egyszerre?2016. okt. 16. 08:11
1/15 anonim 

válasza:

Mindkettőnek két különböző rendeltetése van, a dezodort a honalj izzadása ellen használják, a kölniből csak egy-két csepp kell a nyaki tájékra, hogy jó illatod legyen. Szerintem mindkettőből használj.
2/15 anonim 

válasza:

#1 nem hiszem hogy ugy ertette ahhogy te.
Gonsolom ugy hogy vannak fujos peldanyok pl(axe) es vannak a spriccelos alias kolnik.
A kolninek szerintem erosebb az illata azt hasznalj.
4/15 Zedricht 

válasza:

Tusolj le, a hónodra használj izzadásgátlót és vagy a nyakadra vagy én úgy szoktam hogy pólóra 3at fújok. (Középre, vállaknál kb)
5/15 anonim 

válasza:

Azt azért ne feledd, hogy parfümöt csak az érezze, aki közel hajol hozzád, nem kell illatfelhőt hagyj magad után.
6/15 anonim 

válasza:

Fürdés után dezodor a hónaljra, hogy ne izzadj, egy kevés kölni/parfüm a nyakadra, hogy jó illatod legyen. De tényleg ne sokat, visszataszító amikor egy méterre is érezni lehet, mert vki annyit fúj magára.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
2016. okt. 16. 10:20
8/15 anonim 

válasza:

Dezodor (nem fújós!) hónaljra. Nyakra,vállra 2-3 fújás parfüm.
Vagy normális parfüm,vagy semmilyen!
Jobb az ha nincs parfümillatod,mintha sugárzik belőle,hogy olcsó,igénytelen pacsmag.
9/15 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nem olcsó vackok amik vannak. Apám régen sokat költött ilyenekre, de már nem kell neki és így lett az enyém több üveg.
2016. okt. 16. 16:24
10/15 anonim 

válasza:

Kölni...nagyon oda vagyok ha egy fiúnak jó illata van. Mondjuk attól meg hányok ha már-már bűzlik a parfümtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!