Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első randi? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem mondtuk ki úgy konkrétan,hogy randi,de elhívott és megyünk moziba. De nem tudom mi lenne a helyes. Találkozásnál megölelni,esetleg puszi?

Azért ciki az egész mert tényleg nem tudom eldönteni ez most randi-e vagy sem...nem régóta beszélünk,viszont ismerni már ismerem régebb óta. Családom is kedveli a srácot,aki mellesleg nem olyan nyomulós. Ez meg csak nehezíti a helyzetet. Ha ő sem nyomul,én sem fogok merni:/

Tapasztalatok első randi alapján? Nálatok már ott megvolt az első csók?

Tudom,hogy sok az ilyen kérdés...de tényleg nagyon izgulok.

17/L

2016. okt. 15. 09:39
 1/1 anonim válasza:

Puszi vagy egyéb ilyesmit hagyd, hogy ő kezdeményezzen. Ha randinak gondolja, akkor megpróbál úgy is viselkedni (puszi, kézfogás esetleg, próbál közeledni, ilyesmi).

Az is kérdés mennyire ismeritek egymást, honnan ismeritek egymást. Első randinak nem feltétlen mozi a legjobb. Viszont simán gondolhatja randinak is, ha visszahúzódóbb, introvertáltabb a fiú.

Nekem volt ahol megvolt az első csók, volt ahol nem. Ez is attól függ mennyire ismeritek már egymást (az hogy mióta az kevésbé lényeg, inkább, hogy párkapcsolat pl mennyire volt beszédtéma, vagy csak ilyen semleges témákról beszélgettetek)

2016. okt. 15. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!