Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnak a fiúk arra, ha megtudják, hogy még soha sem jártam senkivel? Tetszik-e nekik vagy ez inkább egy negatívum?
Figyelt kérdés
Több barátnőm is kérdezte, hogy jártam-e már valakivel és, amikor elmondom, hogy nem mindenki ledöbben. 16 éves vagyok. Nem tartozom a "népszerű" lányok közé és a barátnőim se, de mégis mindenkinek volt már legalább 3 barátja. A kérdésem,hogy a fiúk ezt kedvelik vagy inkább azt mondják, hogy "Ha eddig senkinek nem kellett, akkor nekem se" Nem arra vagyok kiváncsi, hogy baj-e az, hogy nem jártam még senkivel, hanem, hogy ez milyen benyomást kelt másokban? Egyébként már többen is jártak volna velem, de mivel még fiatalabb voltam (12-13) nemet mondtam és most felvetődött bennem, hogy rosszul tettem-e... Azért kérdezem, mert valaki biztosan elmondja majd a fiuknak is ezt.2016. okt. 14. 23:50
11/11 anonim válasza:
nemgáz :), az ismerőseim körében a legtöbb lánynak 18-21 között lett életében először barátja, szexuális élménye, stb, és mindegyik hosszútávú és kiegyensúlyozott kapcsolat. most nem azt mondom, hogy ez a jó példa, vagy hogy csak így lehetsz boldog, de egyáltalán nem baj, és ne járj akkor, vagy olyannal akivel nem érzed úgy hogy szeretnél, csak mert "idő van"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!