Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Helyes fiúk Szeged környékén?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes fiúk Szeged környékén?

Figyelt kérdés
Járnátok olyan lánnyal aki nem csókolózott még?
2016. okt. 1. 00:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Járnék. Egyszer mindenkinek el kell kezdeni valahol.
2016. okt. 1. 07:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Más tulajdonsága nincs se kora?😃
2016. okt. 1. 10:53
 3/8 A kérdező kommentje:
De van😄
2016. okt. 1. 11:22
 4/8 A kérdező kommentje:

15 éves lány vagyok. Középhosszú világosbarna, eredetileg hullámos hajam van. Viszonylag nagy sötétbarna szemeim vannak és tiszta (nem pattanásos) arcom van. Magas (178 cm) és vékony, karcsú testalkatú vagyok. A böröm fehér és nem hiszem, hogy csúnya vagyok mivel sokan mondták már, hogy menjek modellnek. (Ez utóbbit szeretném is, csak a szüleim nem engedik.) Ja és hosszú vékony lábaim vannak. Jól tanulok (4-5), ezért a hetediket már egy hatosztályos gimiben jártam. (Jelenleg is ott vagyok kilencedikes.) Valamiért olyan vagyok, hogy szeretek mindenkinek segíteni (ezt anya meg is szólta) és szeretek barátkozni. Imádok könyveket olvasni, filmet nézni, fotózni. Néha még kalsszikus zenét is hallgatok, mert az megnyugtat, de inkább a legújabb slágereket szeretem. Megbízhatónak tartom magam, és néha kicsit alacsony az önbizalmam. Szeretem a kihívásokat és az extrém dolgokat. Nem tagadom, szoktam csúnyám beszélni, de igyekszem erről leszokni. Nem cigizek (útálom a szagát is). Elég önfejű vagyok, ami azt jelenti, hogy nem nagyon hallgatok senkire csak magamra. Nem szeretek tanulni, de muszáj, főleg ha el szeretnék valamit érni az életben.

Hát dióhéjban ennyi...😄

2016. okt. 1. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:
2# vagyok egy évvel öregebb vagy meg 3 centivel magasabb XD de ezeken kívűl biztos cuksi vagy ;)
2016. okt. 1. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Szóval igen járnék veled :)
2016. okt. 1. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja és szeged környéki is vagyok
2016. okt. 1. 14:21
 8/8 anonim ***** válasza:
15 évesen még nem vagy ezzel elkésve, nem muszáj egyből mindent gondolkodás nélkül :)
2016. okt. 2. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!