Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Gáz így elhívni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz így elhívni?

Figyelt kérdés
Most van egyetemen nálunk a 3. hét, pénteken nincs tanítás, úgyhogy pénteken nem vagyok itt, másik városban lakok. Van egy lány a szakomon, aki tetszik, hétfőn kezdtünk el beszélgetni, mert megkért, hogy segítsek valamiben. El szeretném hívni kávézóba, de holnap valószínűleg nem találkozok vele. Gáz lenne holnap este ráírni, hogy milyen napja volt, stb., utána meg elhívni mondjuk jövő hétre? Vagy várjam meg a hétfőt?

2016. szept. 28. 18:57
 1/8 anonim válasza:
54%
Szerintem nem gáz!!! Hívd el, de ne nyomulj annyira mert annak nem lehetnek jó következményei! Sok sikert! :)
2016. szept. 28. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
egyátalán nem gáz
2016. szept. 28. 19:01
 3/8 A kérdező kommentje:

És ez nyomulás lenne, ha holnap hívnám el?

Köszönöm a válaszod, jöhetnek még:D

2016. szept. 28. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem "gáz" legyél vele kedves,ne nyomulj sok sikert :)
2016. szept. 29. 15:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Elhívtam, de kiderült, hogy van barátja.
2016. szept. 29. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen kár meglepődni. Bár nem tudom, lehet csak én látom rosszul a helyzetet, de szerintem 20-22 év környékén már aligha találsz szingli lányt.
2016. szept. 30. 03:55
 7/8 A kérdező kommentje:
6-os: hát ez szerintem hülyeség:D
2016. szept. 30. 11:22
 8/8 anonim ***** válasza:

ne szomorkodj, légy büszke magadra, hogy volt bátorságod elhívni! És legalább most tudod, hogy van barátja, és nem azon filozofálsz, hogy mi lett volna ha..

Szóval fel a fejjel! Sok szép lányt fogsz még látni

2016. szept. 30. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!