Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk fiúk, erre milyen reakciót vártok? 16L
Figyelt kérdés
Sokat beszélgetek egy sráccal, és nagyon bírom, el is mentünk egyszer egy randira, nem olyan régen. De ott valamiért nem tudott kibontakozni.
Illetve mikor köszöntünk el, akkor láttam rajta, hogy valamit vagy nagyon el akar mondani, vagy tenni szeretne valamit, de nem merte, inkább elnézett, és egy sziával letudta.
Nekem kéne lépnem? Vagy megvárni, amíg ő teszi?
2016. szept. 27. 18:59
2/4 A kérdező kommentje:
Nem mert hozzám érni, mindig nagyon oda akart figyelni mit mond. Szerintem túlságosan rágörcsölt.
2016. szept. 27. 19:04
3/4 anonim válasza:
lépj te, de ne nagyon, csak egy picit , fogd meg a kezét stb... aztán ha úgy se megy szólj rá hogy csókolj már meg :D
aztán ha rossz ha nem rossz dícsérd meg hogy nagyon jól csókol vagy valami :D
pacsi x) egy nem félénk fiú :'D
4/4 anonim válasza:
Hát ha lennél olyan rendes, akkor te is belevághatsz a kapcsolatba ha szegény gyerek ennyire félénk, és majd feloldodik meletted csak érezze h szereted és támogatod. Minden félénk fiu egy hasonlo kezdeményező lányrol álmodik mert magunktol sajnos nem lennénk képes olyan lépéseket meghozni amiknek marha nagy kudarc esélye van. Próbáld meg vele ha tetszik és bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!