Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most mit tegyek? Itt vége? Ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Itt vége? Ha igen hogy tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés

Nos, 14 éves fiú vagyok, a lány is az, és a barátom is. A lánnyal elég jó, és egyre szorosabb a kapcsolatom, így hát megkérdeztem tőle, hogy bevonulna-e velem ballagáson, erre azt mondta, hogy a barátomnak elígérkezett már. A barátom az akin kívül 1 ember van akiben 100% bízok, szóval na. A lánnyal szinte ugyanaz az érdeklődési körünk. A fiú ugye nem fog keringőzni, így megkérdeztem (ezt még előbb) hogy táncolna-e velem, azt mondta hogy igen.

Én: Kb 2 éve kerültünk közelebb egymáshoz, mondjuk egy 1-5-ös skálán 3-as dominanciájú vagyok. Kiállok magamért, de tudom mikor kell csendben maradni.

Barátom: Ő is kb 3-as, nem nagyon van közös érdeklődési körük (tudomásom szerint semmi sem. Kb mint egy haver akivel elbeszélgetek), de valamiért közel állnak egymáshoz. A kinézet semmit sem nyom a lapba, egyikünk sem Adonisz, sem ragyaarcú, ő kicsit testesebb, de magasabb vagyok (Nem szólom le, nem azért írtam).

Érdemes lenne próbálkoznom nála még? Hogyan viszonyuljak mindkettejükhöz? Most nagyon magam alatt vagyok, kb a sírás kerülget. Lássam a jót: velem táncol? (ezt is csak kényszerből?) Egyébként néha le sem szarja a lányt a fiú, bunkó is tud lenni teljesen oktalanul. Én egyszer sem voltam vele gonosz, bunkó, megalázó mégis azt érzem hogy át lettem verve, de nagyon. Mintha futottam volna vakon a semmi után. :(

2016. szept. 26. 18:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy én kérdeztem meg hogy mi a baja, miért nem jön iskolába. A barátom azt sem tudta hogy nincs itt. Én futok mindkettejük után, őkrájuk, meg ha rájuk jön le sem szarnak.
2016. szept. 26. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a barátodat, hogy ő hogy van a lánnyal, valahogy biztos megoldod.
2016. szept. 26. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha valaki után neked kell futnod, nem biztos, hogy eléggé megbecsülnek.

Nem biztos, hogy a lány az adonisz, magas, érzékeny fiúkra bukik, attól, hogy te vagy a magasabb, nem biztos, hogy előnyben leszel. Az is előfordulhat, hogy egyikőtök sem érdekli, csak örül, hogy most kettő srác is érdeklődik iránta. Próbálj vele többet beszélgetni és esetleg hívd el valahova, vagy majd a táncnál dícsérd meg, hogy csinos, bókolj neki. Aztán ha nem is becsül meg, akkor úgy kell neki, valaki biztos meg fog, akkor meg féltékenykedhet.:D

2016. szept. 26. 19:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem is azért írtam, csak úgy jött. Nagyon felzaklatott ez az egész helyzet. A barátomtól (a kapcsolatunktól függetlenül) szégyenleném kérni igy dobja el miattam egy másik barátját. Valóban lehet hogy csak játszik mindkettőnkkel, de akkor nem osztana meg bizalmas információkat a családi helyzetükről. Inkább örüljek annak, hogy vele fogok táncolni?
2016. szept. 26. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a táncnak mindenképp örülj, mert közelebb kerülhettek egymáshoz, a próbák során is. (Már ha lesz)

ha meg bizalmas információkat oszt meg veletek, akkor az is lehet, hogy mindkettőtöket havernak, barátnak tekinti. Szerintem figyeld a reakcióit, amikor vele beszélsz, abból esetleg megfejtheted, ahogy bejössz e neki. De amúgy én is csak próbálkozom értelmes tanácsokat adni, mert én is nyolcadikos vagyok, szoval nem sokkal tapasztaltabb, de azért próbálkozz szerintem. :D.

#3-as vagyok.

2016. szept. 26. 19:41
 6/8 anonim ***** válasza:
#4 Kérdező én is szoktam néha kamusztorikat kitalálni akár családi helyzetről akár bármi személyes dologról hogy elég gyorsan az emberek bizalmába férkőzzek/megnyíljanak, mert ha az ember a sebezhetőt látja akkor előbb befogadják szóval arra nem lehet adni:D
2016. szept. 27. 00:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Ismerem a szüleit úgy ahogy, velük kapcsolatos. Amit mondott az igaz.
2016. szept. 27. 14:24
 8/8 NudliHercegnő ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon hízelgő tud ám lenni egy lánynak, mikor először értékelik nőként. Ilyenkor legtöbb esetben csak élvezik a figyelmet, amit kapnak, hiszen ilyen jellegű figyelmet ez előtt nem kaptak még, viszont épp ezért nincs elég tapasztalatuk, hogy tudják, hogy bizonyos tetteik milyen hatással vannak másokra. Gondolj bele, minden valószínűség szerint ő egyáltalán nem fontolta meg, hogy elkezdgetne válogatni azok között, akik szeretnének vele bevonulni, táncolni, satöbbi: csak örült neki, hogy volt, aki megkérdezte, és valószínűleg megkönnyebbülten mondott igent, hogy nem olyannal kell táncolnia, akit például utál. A legtöbb lányt egyébként meg sem kérdezik, és őket csak a tanár csoportosítja össze vagy névsor, vagy magasság szerint. Biztos hízelgő ennek a lánynak, hogy ő nem ezek alapján lett kiválasztva. Szerintem csak örülj neki, hogy veled szeretne táncolni, és ne vedd ennyire komolyan az egészet - tudom, talán könnyű ezt mondani, de ha ilyen mélyérzésű vagy, akkor ezzel sebezhetővé is teszed magad, és csak olyan ember előtt éri meg sebezhetővé válni, akiről pontosan tudod, hogy nem bántana.

Sok sikert!

2016. okt. 1. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!