Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány a suliban, nem ismerem, de sokszor egymást nézzük egy picit, hogyan tovább? 18F
Nem tudom hogy tetszek-e neki, vagy esetleg mindenkit néz, vagy azt nézi hogy én mit nézek az életunt fejemmel... Mindenesetre még ràmosolyogni sem tudtam mert nekem ez nem megy. Ő se nagyon rám. Ő inkább ilyen szerénynek tűnik meg félénknek meg aranyosnak. De nagyon nagyon szép szerintem és sok ismerőse van, nyilván nem én lennék az egyetlen akinek bejön ezért nehezen tudom elképzelni hogy én különösebben tetszenék neki. De tuti észrevett már, ha mást nem akkor azt hogy mit néz midig ez a hülye.
Na jó tudom hogy nem ez az első ilyen kérdés, és hogy ennyiből nem fogjátok tudni megàllapitani, valahogy direktbe kell vele kapcsolatot felvenni hogy megtudjam. Ez lenne a lényege a kérdésnek igazából, hogy hogy? Aztán hogyan tovább? Hogyan álljak hozzá? Az a gond hogy nem bízok egyàltalàn az én társas képességeimben, néha tudok szórakoztató lenni de jobban szeretek inkább a társaságokban a szélen maradni mint a középpontban. Ha most elhivom randira vagy akármi akkor nyilván ott kettesben ez nem így lenne, alapból keveset szoktam csak kettesben emberekkel lenni. Nem vagyok nagyon érdekes és engem sem érdekelnek az emberek nagyon. De tudom hogy ezzel az életunt, "lesz@rom" hozzáállással nem lehet kapcsolatot építeni. Mert én már úgy érzem kiégtem és nem hoz lázba semmi. Mit javasoltok?
Elsőnek csak beszélgess vele szünetekben, aztán ha bír téged akkor ő is fog keresni téged:)
Utána ha úgy látod, hogy jól alakulnak a dolgok, akkor hivd el randira!;)
Ne csapj egyből a dolgok közepébe!:D
Sok sikert!;):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!