Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet hogy az érettségire készül?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy kell e már ilyenkor készülni az érettségire, vagy csak kifogást keres hogy ne érjen rá?2016. szept. 12. 23:56
1/5 anonim válasza:
Miért ne lehetne igaz, ha az októberi érettségire készül mondjuk?
2/5 anonim válasza:
Igaz lehet mert én is idén érettségizek ogaz bem októberben.
Pár nepja kezdődött a suli azt már van egy csomó tétel amit meg kell tanulni.
3/5 anonim válasza:
Azert annyi nincs hogy neha ne erjen rad en szartam bele es masfel honap alatt dolgoztam ki a tetelek meg tanultam az irasbeli utan ugy megertem hogy nem er ra de egy egy oraja mindenkinek van a baratnojere
4/5 anonim válasza:
Ez egy olyan dolog, ami kifogásnak mindig megteszi, mert általában senki nem kételkedik benne, sőt, még egekig magasztalják, hogy ilyen lelkiismeretes, szorgalmas.
Az igazság pedig az, hogy ha valaki annyit tanul, hogy nem tud időt szakítani a barátjára/barátnőjére, akkor vagy valamit nagyon rosszul csinál, vagy egyszerűen hazudik.
5/5 anonim válasza:
Nálunk a tételeket vissza fogják kérdezni órán, jegyre (logikát nem találtam benne, ez igaz), szóval lehet, hogy nála is így van.
De nem akarok hamis reményeket kelteni benned, sem elbizonytalanítani, szóval ezt ne vedd készpénznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!