Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » SOS! Megbeszéltem egy fiúval,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Megbeszéltem egy fiúval, hogy talizunk, és nem jött el, mit írhatnék most neki Facebookon?

Figyelt kérdés

2016. szept. 9. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Kérdezd meg, hogy miért nem ment el.
2016. szept. 9. 20:47
 2/7 A kérdező kommentje:
De valahogy éreztetni szeretném vele, hogy megbántott
2016. szept. 9. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj semmit.Ha ennyire bunkó, hogy még arra sem vett erőt magán, hogy jelezze, nem megy el, akkor a felejtős kategóriába tartozik.
2016. szept. 9. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
én a helyedben kedvesen megkérdezném töle hogy miért nem jött el hátha van valami értelmes magyarázat rá. ha van, akkor ennyi, ha nincs akkor nem irnék vissza semmit. nem lennék vele bunkó, csak nem foglalkoznék vele. mintha valaki olyannal beszélnék, akivel kb semmi kapcsolatom nincs. udvariasan, de kimérten. akkor ugyis leesik neki hogy mi van,. szerintem sokkal rosszabb ha valaki nem vesz tudomást rolad, mintha bunkó lenne veled
2016. szept. 9. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Ja, még te puncsolj neki? Majd keres ha akar.
2016. szept. 9. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Felejtős

Felesleges lenne bármit is írnod neki

2016. szept. 9. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. ha volt nyomós oka, akkor keresni fog, ha meg nem, akkor te keress mást.
2016. szept. 9. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!