Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha van két lány akiket szeretek és ők is engem, de nem tudok kettő közt választani ti mit mondanátok?
Megkönyítem a dolgodat, add nekem a egyiket és a másik a tiéd lesz és máris csak egy lány lesz akit szerethetsz:DDD
amúgy ismerd meg őket jobban és majd eltudod dönteni hogy kit válasz :D
17F
Ha mindketten tudnak egymásról, és emiatt egyik se csap balhét, akkor a legegyszerűbb: ÉDESHÁRMAS.
Osztálytársamnak régen volt egy biszex csaja, a csajnak volt párhuzamosan egy barátnője, aki szintén nem vetette meg a srácot sem, de havert zavarta, hogy a csaj nem választja egyértelműen őt. Én megmondtam neki, hogy más a fél karját adná egy ilyen helyzetért ennyi idősen (18 körül voltunk), neki meg itt sír az arca.
Szóval ha ez egyik csajt se zavarja, fiatalok vagytok, egy kalandnak nem rossz. Aztán lehet valamelyikőjükkel komolyabb lesz, lehet egyikkel se, bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!