Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi facebook beszélgetés után találkoznátok egy fiúval?
Figyelt kérdés
Korotokat is írjátok :)2016. szept. 4. 09:44
1/7 anonim válasza:
Nem ismerkedek facebookon,idegeneknek soha nem irok vissza.16L
2/7 anonim válasza:
Az első adandó alkalommal, de legszívesebben úgy ismernèm meg, hogy találkozunk először. Nem úgy hogy rám ír.
15/L
3/7 anonim válasza:
Akár először is de csak egy másik barátommal is 😁 14l
4/7 anonim válasza:
Facebookon idegennel nem ismerkednék, de ha tudom ki és úgy ír rám akkor jobb ha minél kevesebb beszélgetés után hív el. Jobban szeretem előbb látni, megismerni személyesen milyen mert facen nagyon csalóka
6/7 A kérdező kommentje:
#5 akkor most mennyi vagy? :O :D
egyébként köszöm a válaszokat jöhetnek még :D
Mindenkinek ment a zöld :)
2016. szept. 4. 15:34
7/7 anonim válasza:
Volt rá példa hogy 1hét levelezés után találkoztam a lányal és olyan is volt hogy csak évek mulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!