Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok bejönnek a hozzám hasonló érzelmes fiúk?
Képes vagyok elsírni magam egy zenén, filmen.
Romantikus vagyok, virágot adnék randin, megadnám a módját a találkozónak. Rózsaszirmokkal raknám körbe az ágyat, gyertyákkal.
Szeretek ölelkezni puszilgatom, dédelgetem, cirógatom a lányt.
Szívesen beszélnék a lelki gondjaimról és meg is hallgatnám az övéit.
20/F
Nekem nagyon bejön, a párom is ilyen ^^ <3
Van egy közös zenénk, Valentin napkor csináltam neki csokit, meg elindítottam a zenét, úgy jöttünk be a szobába, ő meg elbőgte magát, olyan aranyos volt :D
A legkisebb dolognak is úgy tud örülni, hogy az hihetetlen, és olyankor nagyon boldog leszek én is ^^ Egy álomvilágban él az én szerelmem, állandóan elképzeli a jövőnket. Állandóan ölelget, puszilgat, mindenhol a kezemet akarja fogni, erősen ragaszkodik hozzám <3 Nagyon szerethető ember <3
Kérdező, te is hasonló lehetsz, ezzel el lehet varázsolni a lányokat :) Sok sikert! ;)
Nem pont a legjobb hely a csajozásra a gyakori kérdések oldal xd
De amúgy ezek a tényezők bejönnek :D
Mit értesz kemény alatt? Ha az utcán ránk támadna valaki megvédeném a hölgyet.
Remélem kemény alatt nem azt érted hogy másoknak beszólogató, hangoskodó idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!